Home FAQ

FAQ

Veelgesteld

MilieuFocus is nieuwsbrief, vakblad en naslagwerk in één, speciaal gericht op de Nederlandse milieuprofessional. Onze professionele redactie biedt u een schat aan vakinformatie: van het snelle nieuws en stevige opinies tot overzichtelijke factsheets en diepgaande achtergrondartikelen. Bovendien verwijst MilieuFocus naar tal van andere betrouwbare bronnen. Dat maakt MilieuFocus tot hét online vertrekpunt voor de milieuprofessional.
Initiatiefnemer van MilieuFocus is Joost. Zijn doel is het beter ontsluiten van het vakgebied van de milieuprofessional. Joost werkt met een team van professionele vakredacteuren. Zij hebben hun sporen verdiend als milieuprofessionals: bij diverse adviesbureaus, in de industrie, in het mkb, bij de overheid, in de uitgeverij en in het hoger beroepsonderwijs.

- Gratis nieuwsbrief: elke week een compleet nieuwsoverzicht, een uitgebreide vakagenda, enkele nice-to-know-rubrieken en verwijzingen naar nieuwe content op de website

- Uitgebreide website: nieuws, vacatures, vakliteratuur, vakagenda en belangrijke adressen*

- Gratis toegang tot MilieuFocus Kennisbank: ruim 400 factsheets over de belangrijkste milieuonderwerpen, maar ook achtergrondartikelen, columns, kennistesten en top 10's*

* Dagelijks ververst.

Ja, graag zelfs. Zowel voor persberichten als suggesties voor de Kennisbank (met name de factsheets) kunt u ons Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Daarvoor moet u ingelogd zijn. Dit hoeft u maar één keer en is geheel gratis. Inloggen kan in het groene navigatiekader links.
Het overgrote deel komt van de ledenlijst van de Vereniging van Milieuprofessionals (VVM). Deze ledenlijst stelt leden in staat om in contact te treden met andere leden. Uiteraard is MilieuFocus lid van de VVM.
Dat kan door uw mailadres in te vullen onder het kopje 'Nieuwsbrief' in het groene navigatiekader links.
Onderaan elke nieuwsbrief staat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw mailadres wordt direct uit ons bestand verwijderd.

 

 

Video van de week

Video van de week

Schermafbeelding 2018 06 27 om 14.13.52

Boyan bedacht opruimsysteem voor plastic

Partners

  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus

Nu online

We hebben 246 gasten online

Nieuwsbrief


Boek van de week

psychology 120Susan Clayton Christie Manning
Psychology and Climate Change

''The book lays out the clear relevance of psychological phenomena to perceptions, impacts and behavior''
Lees verder

Agenda algemeen

No current events.

Realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals