Home Afval Restaurantkeukens worden circulair met een wormenhotel

Restaurantkeukens worden circulair met een wormenhotel PDF  | Afdrukken |  E-mailadres

In Amsterdam worden dagelijks 22 vrachtwagens aan GFT-afval naar de verbrandingsoven gereden. Doodzonde, want er kan op simpele wijze compost van gemaakt worden. Daarom gaat het initiatief Le Compostier samenwerken met restaurants en hotels om hun GFT-afval in te zamelen voor compost als grondstof voor voedselproductie en grondbemesting.

Lees verder bij Duurzaamnieuws

 

Video van de week

Video van de week

Schermafbeelding 2017 11 15 om 16.22.34

Biggest coal mine in the world: 

Partners

  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus

Nu online

We hebben 257 gasten online

Nieuwsbrief


Boek van de week

Sea Change 120Bronwyn Hayward
Sea Change

''In Sea Change, Hayward argues that our best hope of combating climate change lies in people-driven climate action.''
Lees verder

Agenda afval

No current events.

Realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals