Home Afval Restaurantkeukens worden circulair met een wormenhotel

Restaurantkeukens worden circulair met een wormenhotel PDF  | Afdrukken |  E-mailadres

In Amsterdam worden dagelijks 22 vrachtwagens aan GFT-afval naar de verbrandingsoven gereden. Doodzonde, want er kan op simpele wijze compost van gemaakt worden. Daarom gaat het initiatief Le Compostier samenwerken met restaurants en hotels om hun GFT-afval in te zamelen voor compost als grondstof voor voedselproductie en grondbemesting.

Lees verder bij Duurzaamnieuws

 

Video van de week

Video van de week

Schermafbeelding 2018 06 27 om 14.13.52

Boyan bedacht opruimsysteem voor plastic

Partners

  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus

Nu online

We hebben 267 gasten online

Nieuwsbrief


Boek van de week

psychology 120Susan Clayton Christie Manning
Psychology and Climate Change

''The book lays out the clear relevance of psychological phenomena to perceptions, impacts and behavior''
Lees verder

Agenda afval

No current events.

Realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals