Home Afval Restaurantkeukens worden circulair met een wormenhotel

Restaurantkeukens worden circulair met een wormenhotel PDF  | Afdrukken |  E-mailadres

In Amsterdam worden dagelijks 22 vrachtwagens aan GFT-afval naar de verbrandingsoven gereden. Doodzonde, want er kan op simpele wijze compost van gemaakt worden. Daarom gaat het initiatief Le Compostier samenwerken met restaurants en hotels om hun GFT-afval in te zamelen voor compost als grondstof voor voedselproductie en grondbemesting.

Lees verder bij Duurzaamnieuws

 

Video van de week

Video van de week

Schermafbeelding 2018 05 23 om 14.57.32

Environmental Science

Partners

  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus

Nu online

We hebben 189 gasten online

Nieuwsbrief


Boek van de week

Resilience 120Zinta Zommers & Keith Alverson
Resilience

''This book brings together contributions from the world's foremost experts to provide the first systematic test of the ability of polycentric thinking.''
Lees verder

Agenda afval

No current events.

Realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals