Home Afval Restaurantkeukens worden circulair met een wormenhotel

Restaurantkeukens worden circulair met een wormenhotel PDF  | Afdrukken |  E-mailadres

In Amsterdam worden dagelijks 22 vrachtwagens aan GFT-afval naar de verbrandingsoven gereden. Doodzonde, want er kan op simpele wijze compost van gemaakt worden. Daarom gaat het initiatief Le Compostier samenwerken met restaurants en hotels om hun GFT-afval in te zamelen voor compost als grondstof voor voedselproductie en grondbemesting.

Lees verder bij Duurzaamnieuws

 

Partners

  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus

Nu online

We hebben 221 gasten online

Nieuwsbrief


Boek van de week

Developmental aid 120Carola Betzold en Florian Weiler
Development Aid and Adaptation to Climate Change in Developing Countries

''This work provides a unique, state-of-the-art analysis of adaptation aid as a new stream of development aid.''
Lees verder

Agenda afval

No current events.

Realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals