Joost quote...

...Pieter Boot is Hoofd sector Klimaat, Lucht en Energie bij het Planbureau voor de Leefomgeving: 'Eerste stappen zijn makkelijker dan volhardend doorgaan op ingeslagen weg’. 

Home Algemeen

Kanaal algemeen
Met bacteriën, schimmels en bomen medicijnresten verwijderen

Bioclear Earth ontwikkelt natuurlijke methoden om opkomende stoffen uit het grond- en oppervlaktewater te een overzicht tijdens een seminar in het kader van de Nationale Watertechnologie Week 2018 op de Aqua Vakbeurs Nederland.

Lees verder bij H2O

 
Zeeuwse stranden beste duurzame kustbestemming ter wereld

Zeeuwse en Zuid-Hollandse kustgemeenten zijn tijdens de internationale toerismebeurs ITB in Berlijn verkozen tot de beste duurzame kustbestemming wereldwijd. Binnen de categorie kustbestemmingen staan Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden op nummer 1 van de Green Destination top 100.

Lees verder bij Waterforum

 
Sjoemelsoftware in auto’s kost geld door verschil CO2-uitstoot

Het verschil in CO2 uitstoot tussen laboratorium en werkelijkheid heeft gevolgen voor de schatkist. Na de schandalen over de uitstoot van stikstof met sjoemelsoftware doken de Groenen in het Europarlement in een andere schadelijke stof die uit de uitlaat van een auto komt: CO2.

Lees verder bij Duurzaamnieuws

 
Vliegtaks moet Eindhoven leefbaar houden

De Eindhovense gemeenteraad is gisteravond akkoord gegaan met de invoering van een lokale vliegtaks. Die behelst een extra belasting op alle vluchten vanaf Eindhoven Airport van 1 euro.

Lees verder bij Binnenlands Bestuur

 
‘Voer Duits milieuvignet in Nederlandse steden in’

Maastricht wil het voor zeventig Duitse steden verplichte milieuvignet gaan overnemen. Alleen auto’s die met dat vignet zijn uitgerust mogen dan nog de Maastrichtse milieuzone betreden.

Lees verder bij Binnenlands Bestuur

 

Video van de week

Video van de week

1008827

Smeltend Zwitserleven

Partners

  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus

Nu online

We hebben 206 gasten online

Nieuwsbrief


Realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals