Joost quote...

...Olof van der Gaag (directeur bij de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) : "Het klimaat over het klimaat is positiever dan ooit" .

Home Algemeen

Kanaal algemeen
Geen aanwijzingen voor mestfraude'

Het Bureau Onderzoek en Rijksuitgaven (BOR) heeft geen concrete aanwijzingen gevonden voor mestfraude in het zuidelijk zandgebied. Dat blijkt uit het advies dat zij aan de Tweede Kamer geven over mestfraude, naar aanleiding van het PBL-rapport.

Lees verder bij Boerenbusiness.nl

 
Een derde van de wereldbevolking is te dik

Maar liefst 2,2 miljard mensen kampen met gezondheidsproblemen die gerelateerd zijn aan overgewicht. Meer dan 700 miljoen onder hen lijden aan obesitas.

Lees verder bij EOS Wetenschap

 
Burgerinitiatieven zonnepanelen stapelen zich op

Initiatieven van burgers of bedrijven om met een grote groep mensen een zonnepanelenpark te financieren, stapelen zich op. De afgelopen jaren zijn in Nederland 229 projecten via crowdfunding van de grond gekomen.

Lees verder bij Binnenlands Bestuur

 

Video van de week

Video van de week

doppen3

Een zee vol drijvende doppen 

Partners

  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus

Nu online

We hebben 207 gasten online

Nieuwsbrief


Boek van de week

Natuurbeschermingsrecht 120Fleur Onrust, Paul Herder, Sander Kole, Peter Mendelts, Teun Verstappen, Maurice Stassen en Alexandra de Waard
Handboek Natuurbeschermingsrecht

''Het boek geeft een actueel en diepgaand inzicht in de kern van de Wet natuurbescherming, maar blijft wel steeds praktisch en voor de praktijk toepasbaar.''
Lees verder

Realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals