Home

Bedrijfsprofiel: Indaver

Bedrijfsprofiel IndaverTotal Waste Management: totale ontzorging, lean gebracht!

Meer en meer industriële bedrijven maken vandaag bewust de afweging om het beheer van hun afvalstoffenpakket uit te besteden. Afvalbeheer is immers complex, en het kostenbewust en efficiënt beheer ervan vereist vergaande en actuele kennis van wetgeving, verwerkingstechnieken, opslagmogelijkheden en afvaladministratie. Omdat dit niet de core-business van de industrie is, lijkt het inschakelen van een specialist voor de hand liggend.
Het outsourcen van deze non-core activiteit is de afgelopen jaren zeer sterk toegenomen, en vaak wordt afvalbeheer ook afzonderlijk van andere facilities behandeld, niet in het minst omwille van de budgetimpact en de complexiteit die ermee gepaard gaat.

IndaverHet kritisch combineren van nuttige services
Indaver – Total Waste Management specialist en dochter van de Zeeuwse multi-utilitygroep Delta - is ervan overtuigd dat de keuze voor een totale dienstverlener voordelen heeft. Hierbij geeft de klant haar afvalbeheer in vertrouwen uit handen, maar behoudt steeds de controle. Tevens moet de klant erop kunnen vertrouwen dat hij de juiste service krijgt, en dat hij niet betaalt voor services die hij niet nodig heeft.

Indavers TWM concept is zodanig ontwikkeld, dat het al deze elementen waarmaakt. Indavers succesvolle TWM projecten in en buiten de Benelux zijn hier het bewijs van. Het TWM concept bestaat uit 3 kritische pijlers: middelen, systemen en aanpak/organisatie. Het is de unieke combinatie van deze drie pijlers, die TWM projecten voor zowel de klanten als Indaver succesvol maken.

IndaverDe juiste middelen tegen de beste voorwaarden
In een eerste pijler biedt Indaver haar klanten de juiste diensten aan, en niet zoveel mogelijk diensten. De kritische services heeft Indaver zelf in huis, voor andere services werkt Indaver waar nodig met betrouwbare subcontractors.

Eigen grootschalige verwerkingsinstallaties en overslagstations met een totale verwerkingscapaciteit van zo’n 2,5 miljoen ton afvalstoffen per jaar bieden garantie op veilige en zekere verwerking of back-up. Indaver beschikt over gekwalificeerde manpower voor on site ondersteuning bij klanten. Daarnaast is er de logistieke basisvloot (containers en wagens) voor het transport van gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval.

IndaverIndaver in Nederland
In Nederland lopen TWM-projecten bij onder meer Dupont, Dow, Indorama, Arkema, Eastman, Sachem en Sabic. Met de recente integratie van Delta Milieu, de milieudivisie van moederbedrijf Delta, zal Indaver haar dienstverlening versterken. Ook aan kleinere industriële bedrijven wordt TWM op maat aangeboden, waarbij de nadruk ligt op het efficiënt totaalbeheer van kritische processtromen met verzorging van de (export)administratie en heldere facturatie.

Voor meer informatie over Indavers services in Nederland kan u contact opnemen met Erik Moerman, Sales Manager Nederland, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , tel. +32 476 90 93 07.

 

Video van de week

Video van de week

Schermafbeelding 2018 06 27 om 14.13.52

Boyan bedacht opruimsysteem voor plastic

Partners

  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus

Nieuwsbrief


Realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals