Home

Bedrijfsprofiel: Opleidingen Milieu-natuurwetenschappen aan de Open Universiteit

Open UniversiteitMilieu en duurzaamheid vragen professionele verdieping
Een opleiding in de milieu-natuurwetenschappen vraagt een kritische blik op onze relatie met de omringende wereld. We zoeken naar effectief beleid en overzichtelijke beslisprocedures. Er is behoefte aan geïntegreerd onderzoek en aan instrumenten voor onderzoek, beleid en beheer. Het bewustzijn groeit dat mens, aarde en economische ontwikkeling met elkaar verbonden zijn: People, Planet, Prosperity.

OU-zelfstudie: flexibel en op academisch niveau
Bij de OU kunt u studeren volgens eigen plan. Wij verzorgen afstandsonderwijs op universitair niveau. Het aanbod bestaat uit volledige opleidingen, korte studies en losse cursussen voor bijscholing of persoonlijke ontwikkeling. Het onderwijs is speciaal ontwikkeld voor thuisstudie. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd door de Nederlands Vlaamse accreditatieorganisatie (NVAO) en beoordeeld als de beste van Nederland door de Nationale Studentenenquête 2010 en 2011.

Opleidingen Milieu en duurzaamheid:

Gratis kennismaken?
Kijk op www.ou.nl/gratis voor onze gratis cursussen. Of ervaar via de gratis online proefcursus hoe het is om Natuurwetenschappen aan de OU te studeren.

Meer informatie en contact
U kunt contact opnemen met het secretariaat van de faculteit Natuurwetenschappen. Wij zijn bereikbaar op ma t/m do van 08.30-16.30 uur en op vrij van 08.30-14.00

  • Telefoon: 045 - 576 2877
  • E-mail:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

www.ou.nl/milieu

 

 

Video van de week

Video van de week

Schermafbeelding 2018 06 27 om 14.13.52

Boyan bedacht opruimsysteem voor plastic

Partners

  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus

Nieuwsbrief


Realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals