Home

Partner van MilieuFocus: ECO-job

ECO-jobWat zijn jouw plannen? Een nieuwe uitdaging op milieugebied? Een stap omhoog, of juist verdieping in je werk? Groei van uw bedrijf of organisatie? Wat je ambities ook zijn, ECO-job is het juiste adres voor jouw milieucarrière. Banen zijn onze corebusiness, maar onze greep op de milieumarkt reikt verder!

ECO-job is het bemiddelingsbureau voor milieubanen in binnen- en buitenland, en daarmee arbeidsmarktspecialist in de branche. ECO-job bemiddelt in vaste en tijdelijke milieubanen op basis van uitzenden, detacheren of werving & selectie. Daarnaast bieden wij werk-leertrajecten in samen met diverse opleidingsinstituten.

Voor opdrachtgevers is ECO-job een deskundige en gespecialiseerde partner, met als missie het vinden van de juiste kandidaat voor vacatures op het gebied van onder meer klimaat, bodem, water, energie, duurzaamheid en geluid. Ook leveren wij payroll diensten.

Het bos weer zien
Milieuprofessionals die, dankzij het grote aanbod milieuvacatures, door de bomen het bos niet meer zien, helpt ECO-job bij het zoeken naar een passende, uitdagende functie waarin hun kennis en ambities optimaal tot hun recht komen. Dankzij ons uitgebreide klantenbestand, mensenkennis en jarenlange ervaring is de zoektocht naar een baan of een kandidaat bij ECO-job in goede handen.

Wat is jouw teamrol?
Voor ECO-job is, naast opleiding en ervaring, een persoonlijke klik tussen kandidaat en opdrachtgever minstens zo belangrijk. Bij iedere kandidaat die zich bij ons inschrijft, nemen wij de Teamroltest af. Deze test maakt duidelijk welke rol een kandidaat van nature aanneemt in een team. Hiermee helpen wij opdrachtgevers bij het vinden van een kandidaat die qua persoonlijkheid het beste past in het team waar de functie in valt. Is hij een bedenker, een zorgdrager of een typische brononderzoeker? De Teamroltest brengt het aan het licht. Informatie over deze test is te vinden op www.teamrol.nl.

Wij staan vooraan
Als arbeidsmarktspecialist in de milieubranche staan wij vooraan bij het signaleren van ontwikkelingen, zowel op het gebied van de arbeidsmarkt als de inhoudelijke kant van het vakgebied. Een groot deel van onze accountmanagers heeft zelf een achtergrond op het gebied van milieu, water of bodem.

Ga digitaal
Regelmatig houden wij onze opdrachtgevers op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe kandidaten binnen ECO-job. Graag willen wij overstappen naar een milieuvriendelijkere manier van informatievoorziening, namelijk digitale mailingen. Op www.ecojob.nl/emailservice kunnen opdrachtgevers en kandidaten kiezen voor de dititale mailing van hun keuze: de wekelijkse vacature- en cv-update en/of de zeswekelijkse profielenmailing. Ook aanmelden voor de Vierde Dimensie, de nieuwsbrief van ECO-job, is mogelijk via deze link.

Over de grens
ECO-job heeft vestigingen in Den Haag, Deventer, Eindhoven en Groningen, en is regelmatig te vinden op (carrière)beurzen. Daarnaast steunen wij diverse studieverenigingen van milieugerelateerde opleidingen op HBO- en WO-niveau. Ook heeft ECO-job een internationale afdeling, die Nederlandse milieuprofessionals begeleidt naar een internationale carrière. Voor informatie over onze diensten, werkwijze, het team en onze vestigingen: www.ecojob.nl en www.eco-job.com.

 

Video van de week

Video van de week

Schermafbeelding 2018 06 27 om 14.13.52

Boyan bedacht opruimsysteem voor plastic

Partners

  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus

Nieuwsbrief


Realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals