Home

Partner van MilieuFocus: HAS KennisTransfer

HAS KennisTransferZoekt u opleiding of training in het milieuwerkveld die past bij u of uw bedrijfssituatie? Wilt u duurzaam ondernemen, maar mist u handvatten en achtergrondkennis? HAS KennisTransfer biedt uitkomst. Via praktische opleidingen & trainingen, sluitende advisering en gericht onderzoek vinden wij samen met u het antwoord.

Relatie met HAS Den Bosch
HAS KennisTransfer is gelieerd aan HAS Den Bosch. U bent daarmee verzekerd van de nieuwste ontwikkelingen en meest actuele kennis op de gebieden van milieu & duurzaamheid, groen, diergezondheid, voeding, marketing en bedrijfskunde. Ook profiteert u hierdoor van perfect uitgeruste faciliteiten zoals de milieuhal, GIS-faciliteiten, laboratoria en de proeffabriek.

Nieuw opleidingstraject Milieu & Duurzaamheid
Als antwoord op de groeiende behoefte aan toegepaste kennis op het gebied van milieu en duurzaamheid biedt HAS KennisTransfer nu een uniek opleidingstraject. Dit is breed opgezet en van toepassing op zowel de overheid als het bedrijfsleven. Het bestaat uit een scala aan cursussen, die ook afzonderlijk te volgen zijn. Dus een op maat studieprogramma, afgestemd op de individuele behoefte aan kennis, vaardigheden en houding.

Praktijkgericht
Alle lessen worden verzorgd door docenten uit het werkveld, de opzet en de inhoud van de opleidingen is daarom praktijkgericht en actueel. U wordt geïnspireerd door gangbare en niet-gangbare denkbeelden van deskundigen. U wordt door bedrijfsopdrachten uitgedaagd om de opgedane kennis te vertalen naar uw eigen werksituatie.

Opleidingen en losse cursussen
Het opleidingstraject Milieu & Duurzaamheid bestaat uit de volgende twee opleidingen met het volgende cursusaanbod:

Uitvoerend Manager Milieu & Duurzaamheid
- Basiscursus Milieu & Duurzaamheid
- Milieuvergunningen
- Milieuhandhaving
- Europa & Milieu
- Duurzame energie & klimaat
- Waterkwaliteit & zuivering

Adviseur Milieu & Duurzaamheid
- Milieu- & duurzaamheidsmanagement
- Duurzaam produceren / Cradle to Cradle
- GIS
- Milieu & ruimtelijke ordening
- Duurzaam ruimtegebruik
- Bodem- en waterbeheer

Vaardigheidstraining
Binnen de opleidingen vormen vaardigheidstrainingen en 1-op-1 coaching een vast onderdeel. Vaardigheidstrainingen als informatievaardigheden, communicatievaardigheden (presenteren, schriftelijk rapporteren), adviesvaardigheden, projectmatig werken en zelfreflectie komen tijdens de opleidingen geïntegreerd aan bod.

Diploma
Na het volgen van het opleidingstraject is er de mogelijkheid om af te studeren en het HBO-diploma te behalen aan de dagopleiding Milieukunde van HAS Den Bosch. Een intake of een EVC-traject (Erkenning Verworven Competenties) gaat hieraan vooraf.

Meer informatie
Voor meer informatie over opleidingen en bedrijfsadvisering of het aanvragen van een studiegids kunt u altijd contact opnemen met mevrouw Kim de Bont, projectmanager:

HAS KennisTransfer
Postbus 90108
5200 MA 's-Hertogenbosch
Telefoon: (073) 692 36 37
Telefax: (073) 692 36 40
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (Kim de Bont)

 

Video van de week

Video van de week

Schermafbeelding 2018 06 27 om 14.13.52

Boyan bedacht opruimsysteem voor plastic

Partners

  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus

Nieuwsbrief


Realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals