Home Onderwijs/arbeidsmarkt Vacature: Milieu- en vergunningencoördinator bij KWR (24 uur)

Vacature: Milieu- en vergunningencoördinator bij KWR (24 uur)

De functie

Als milieu- en vergunningencoördinator ga je werken bij de Facilitaire Dienst, één van de ondersteunende diensten van KWR. Je hebt een spilfunctie binnen KWR op het gebied van milieu en energieverbruik. Je onderhoudt direct contacten met het hoofd KAM, de Facilitair Manager, de teamleiders van de laboratoria en de veiligheidsfunctionaris. Je zorgt ervoor dat de verantwoordelijken binnen KWR tijdig en goed op de hoogte zijn van alle relevante wet- en regelgeving en dat deze worden nageleefd. Je levert tevens een grote bijdrage aan de instandhouding van ons ISO 14001 certificaat en je draagt zorg voor de vergunningverlening via het Omgevingsloket. Daarbij communiceer je zowel mondeling- als schriftelijk met diverse overheidsinstanties. Ten slotte lever je vanuit je functie, maar ook als algemeen Kam-functionaris, een bijdrage aan het managementsysteem van KWR bij het jaarlijkse interne auditprogramma en neem je actief deel aan het periodieke KAM-overleg.


Jouw profiel

Als milieu- en vergunningencoördinator ben je op basis van ISO 14001 en  wet- en regelgeving, mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid en voorschriften op het gebied van milieu. Je draagt zorg voor het aanvragen van vergunningen en het beheer hiervan. Je bent intern en extern dé contactpersoon op het gebied van milieuzaken.

Verder:

  • Ben je in het bezit van minimaal een HBO diploma;
  • Beschik je over relevante ervaring en kennis van milieuwetten en –regelgeving, ADR-wetgeving  en van ISO 14001;
  • Heb je affiniteit met het aangaan van energiecontracten en het verzamelen van kengetallen op het gebied van energieverbruik en besparende maatregelen;
  • Heb je specifieke kennis van het aanvragen van (milieu)vergunningen en de begeleiding en afhandeling van inspecties door overheidsinstanties.
  • Ben je in staat de belangen van KWR bij het overleg met overheidsinstanties mondeling en schriftelijk met overtuigingskracht te behartigen;
  • Beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en ben je in staat in het Engels te communiceren.

Over KWR

Bij onze kennisonderneming werken mensen die de waterwetenschap verder brengen: vakspecialisten die hun expertise inzetten om praktijkgerichte vraagstukken van klanten op te lossen. Door nieuwsgierig te zijn, kansen te zien en vooruit te denken zijn onze onderzoekers in staat telkens weer nieuwe kennis te ontwikkelen. KWR stelt het streven naar een Circulaire Economie centraal bij veel nieuwe initiatieven: efficiënt omgaan met energie, grondstoffen en water zelf. Onze collega’s zijn ondernemend, communicatief en positief kritisch. We verwachten het beste van elkaar, waardoor jij het beste uit jezelf haalt.

Ons aanbod

KWR is een uitdagende en betrokken werkgever. We bieden ruimte en ontwikkelkansen om je naar eigen inzicht te ontplooien. Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden weerspiegelen het belang dat we hechten aan een goede balans tussen werk en privé. De werktijden voor deze functie zijn in overleg flexibel in te delen.

We werken volgens de cao Waterbedrijven. Bij ons kun je samen met 170 gepassioneerde collega’s in een moderne werkomgeving werken.

 

Ben jij dé door ons gezochte enthousiaste milieu- vergunningencoördinator?

Stuur dan binnen zo kort mogelijke termijn per e-mail je motivatiebrief en CV naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Met geschikte kandidaten gaan wij direct een gesprek aan.

 

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Brenda Montanus (Facilitair Manager), telefoon 030-606 9603 of per e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Voor informatie over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Sonja Mous (HR-adviseur) via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  telefoon 030 – 606 9544 of met José van Lieshout (Assistent HR) via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  telefoon 030 -  606  9536.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Video van de week

Video van de week

Schermafbeelding 2018 06 27 om 14.13.52

Boyan bedacht opruimsysteem voor plastic

Partners

  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus
  • Partner van MilieuFocus

Nieuwsbrief

Banner

Boek van de week

psychology 120Susan Clayton Christie Manning
Psychology and Climate Change

''The book lays out the clear relevance of psychological phenomena to perceptions, impacts and behavior''
Lees verder

Agenda algemeen

No current events.

Realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals